duminică, 13 mai 2012

Care este luna ta preferata?

1/1: Care este luna ta preferata?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Luna ianuarie spune despre tine ca esti tare incapatanat. Iti plac provocarile. Crezi ca muncind din greu vei fi rasplatit pe masura. Vrei sa fi mereu numarul unu si esti cam narcisist. Fiind o persoana puternica nu prea tolerezi slabiciunile tale sau ale altora. Esti un lider innascut.
Fabruarie:Luna februarie spune despre tine ca esti sufletist. Ai un suflet mare si te pui mereu pe ultimul loc. Sociabil din fire, reusesti sa te intelegi cu toti si sa impaci pe toata lumea.
Martie:Luna martie spune despre tine ca esti fermecator si optimist. Reusesti sa fii foarte convingator. Sociabil din fire, te integrezi in orice grup si nu ai nicio problema in a lua cuvantul.
Aprilie:Luna aprilie spune despre tine ca esti responsabil si orientat spre detalii. Iei totul in serios si esti extrem de sincer. Spui lucrurilor pe nume si nu ti-e frica de asta.
Mai:Luna mai spune despre tine ca esti energic, entuziast si foarte fericit. Iti place sa faci mereu cate ceva fiind talentat si avand multe hobby-uri. Unii ar spune despre tine ca esti un geniu dar te plictisesti repede si nu te poti concentra prea mult timp. Te plictisesti destul de repede.
Iunie:Luna iunie spune despre tine ca esti darnic si cald. Iubesti copii si animalele. Ai talent de profesor. Esti sensibil, emotiv si iti place sa-i ajuti pe altii
Iulie:Luna iulie spune despre tine ca esti independent si singuratic. Putin cam egocentrist tinzi sa fii destul de rezervat in preajma altora.
August:Luna august spune despre tine ca ai incredere in fortele tale. Esti o fire pasionala si te bazezi pe instinct. Putin cam incapatanat, nu dai inapoi cand crezi ca ai dreptate. Ambitios din fire reusesti sa obtii ceea ce-ti doresti.
Septembrie:Luna septembrie spune despre tine ca o inima deschisa si ca esti o fire idealista. Vrei sa schimbi lumea! Gasesti mereu solutii la orice problema
Octombrie:Luna octombrie spune despre tine ca esti un ganditor, un filozof. Nu prea esti omul actiunii. Unii te pot considera incet sau lenes dar nu stiu cat de repede iti zboara mintea
Noiembrie:Luna noiembrie spune despre tine ca esti un visator. Ai vise marete dar nu prea esti ancorat cu picioarele pe pamant. Poti face tot ceea iti doresti dar de obicei nu prea iti doresti sa faci nimic.
Decembrie:Luna decembrie spune despre tine ca este intelept. Vezi toate lucrurile care altor le scapa. Citesti bine oamenii si iti dai seama repede cine si cat minte. Mintea ta nu se odihneste niciodata.

                                                                            Postare:Timeea
Sursa:www.clopotel.ro

2 comentarii: