sâmbătă, 19 mai 2012

Rasul te trateaza -Test


1/1: Cum razi?

 
 
 
 
 
 




Raspunsuri


Mai jos...


Hai mai jos


Inca....



Stop!
Iti place sa te bucuri de tot si sa gusti din toate placerile vietii. Prietenos si plin de energie iti place sa razi din toata inima. Iubesti sa incerci lucruri noi. Defectul tau: esti cam distrat.
Chicotesc:Esti o persoana usor de multumit. Ai mereu cate un zambet in buzunar pentru oricine. Esti o fire foarte creativa, reusesti sa-i inspiri pe cei din jurul tau. Nu crezi in monotonie. Defectul tau: esti vulnerabil
Pe infundate:Esti o persoana isteata. Nu te iei prea in serios. Incerci sa spui mereu adevarul. Reusesti sa-i motivezi pe cei din jurul tau atunci cand sunt la pamant. Te descurci in orice situatie. Defectul tau: esti dureros de sincer.
Tare:Iti place sa te lauzi si sa fii in centrul atentiei. Urasti sa te plictisesti. Reusesti sa atragi oamenii ca un magnet deci, poti ajunge foarte popular. Defectul tau: esti ingrozitor de incapatanat.
Normal:Esti o fire imprevizibila. Acum razi, peste cinci minute s-ar putea sa plangi. Esti plin de entuziasm si optimism. Nimic nu-ti scapa: observi tot ce misca in jurul tau. Defectul tau: esti prea sensibil.
Copios:Traiesti momentul. Iti place sa-i faci pe ceilalti sa rada. Ai un simt al umorului destul de dezvoltat. Mereu relaxat, esti mereu pus pe glume. Defectul tau: iei totul in joaca.



                           Va placut?
                                                                                                   Postare :Timeea
Sursa:clopotel.ro

Un comentariu: