marți, 1 mai 2012

Cum ai picta lumea?

               

1/1: Alege culoare cu care sa colorezi lumea!

 
 
 
 
 
 












Rezultate:
-Rosu: Daca ai ales ROSU tin  sa te anunt ca esti unic si tare expresiv!Ai mereu cuvintele la tine si esti o persoana sensibila.Defectul tau: Esti un pic cam egoist.

-Galben:Daca ai ales GALBEN tin sa te anunt ca esti un artist adevarat.Cuvantul creativ te descrie cel mai bine.Jucaus din fire dar relaxat , iti place sa te distrezi . Defectul tau : Esti o persoana geloasa.

-Verde:Daca ai ales VERDE tin sa te anunt ca esti un visionar.Cuvantul aventuros  te descrie cel mai bine.Esti plin de energie indiferent de ora . Defectul tau : Faci din tantar armasar.

-Albastru:Daca ai ales ALBASTRU  tin sa te anunt ca esti un prieten adevarat pe care se poate baza oricine.Ai un mare avantaj: Te pricepi aproape la toate si nu iti asumi riscuri inutile. Defectul tau : Esti conservator.

-Mov:Daca ai ales MOV tin sa te anunt ca esti o adevarata enigma, un mister total.Nu vorbesti mult si esti cam greu de descifrat.Defectul tau : Esti prea subtil.

-Portocaliu:Daca ai ales PORTOCALIU tin sa te anunt ca esti un spirit liber.Esti spontan si deloc previzibil.Defectul tau : Esti capricios.


                Ce ati ales ? Spuneti-ne printr-un comentariu!

                                                                   Realizat: Timeea
Sursa:www.clopotel.ro

7 comentarii: